Pozdravljeni, prijatelji!

Na Društvo prijateljev mladine Zagorje ob Savi smo zimo začeli preganjati že med zimskimi počitnicami. S sankanjem in drsanjem smo stopili še zadnji sneg in led v zagorski dolini. Počitnice smo nadaljevali s plesom, druženju ob družabnih igrah in s kuhanjem nove jedi – španske tortilje. Za zabavno dopoldne so poskrbele mednarodne prostovoljke Mladinskega centra Zagorje ob Savi.

Bili smo tudi ustvarjalni in pripravili “hitro galerijo”, na kateri smo razstavili svoja umetniška dela, ki so nastala na delavnici samo za 10 minut, potem pa smo jih odnesli domov. Popoldan pa smo uživali v kino predstavi in ob dišečem čaju na Mlinšah.

Ker smo radi v družbi živali, smo se ob koncu počitnic podali v Konjeniški klub Potoška vas, kjer smo oskrbeli konje in jih potem še jezdili. Za marsikoga je bila to prva izkušnja, za nekatere pa dolgoletna želja, da se zopet povzpnejo na konja.

Kot smo si obljubili ob koncu jesenskih počitnic, smo tudi te počitnice preživeli zabavno in aktivno ter držali našo obljubo! 🙂

Program smo pripravili skupaj z Osnovno šolo Ivana Skvarče, VGC Zasavje, Mladinskim centrom Zagorje ob Savi, KD Mlinše, Konjeniškim klubom Potočka vas in Društvom za zdravilne rastline.