Pomagajte nam omogočiti počitnice trem otrokom s posebnimi potrebami iz socialno šibkejših okolij. Zveza prijateljev mladine Slovenija kot neprofitna, nevladna, prostovoljna in človekoljubna organizacija, že vrsto let omogoča otrokom iz socialno ogroženih družin letovanje na morju. Vsako leto na morje peljemo več kot 10.000 otrok, tretjino popolnoma brezplačno. To so tisti otroci, ki sicer ne bi videli morja.

Med socialno ogroženimi je tudi veliko družin z enim ali celo dvema otrokoma s posebnimi potrebami, ki potrebujejo prav posebno skrb in pozornost svojih staršev. Življenje le teh je že samo po sebi velik finančni zalogaj, zato smo se pri ZPMS odločili, da jim naporen vsakdanjik malo olajšamo. Posebni otroci potrebujejo svoje posebne strokovne spremljevalce, kar predstavlja dodaten finančen strošek.

Otroci s posebnimi potrebami bi ob primerni obravnavi letovali v naravnem okolju s svojimi sovrstniki, pridobivali nove veščine in si na ta način izboljšali samopodobo in somatsko stanje. Z vašo pomočjo bomo trem otrokom s posebnimi potrebami omogočili 10 dni brezskrbnih počitnic, prilagojenih njihovim potrebam.

Kako nam lahko pomagate?

Enostavno in v manj kot minuti! Obiščite spletno stran https://chariyo.com/…/sonce-morje-in-smeh-za-otroke-s-poseb… . Oglejte si video oglas sodelujočega podjetja. Za vsak ogled bo podjetje doniralo določen znesek.

Za doniranje je potrebna FB prijava.

1 vaša minuta za 10 dni počitnic otrok.

HVALA!