20 april 2018

Dragi prijatelji,

prvomajske počitnice se hitro bližajo. Za vas smo pripravili počitniški program. Oglejte si ga in se prijavite!

SOBOTA, 28. 4.

09:00  POHOD NA KUM

Dragi mladi in starejši pohodniki! Toplo ste vabljeni na pohod na Kum, da si razmigate telo, se nadihate svežega zraka in uživate v lepotah narave. Začetek pohoda bo iz Dobovca, kjer je dovolj parkirnega prostora. S seboj imejte dovolj vode, malico, oblačila za preobleči in ogromno dobre volje.

Zaradi organizacije potrdite svojo udeležbo najkasneje do 25. 4. na:

Spletni povezavi: https://goo.gl/forms/5KBvSTfqSHVpl5cp2

e-mail: info@dpm-zagorje.si

Tel.: 041-699-412 (Luka)

NEDELJA, 29.4.   

10:00  PUSTOLOVSKI PARK GEOSS

V pustolovskem parku Geoss zagotovo ne manjka adrenalina. Na različnih progah se lahko razmigate in preskusite svoje meje drznosti. Park ponuja različne trase, ki so prilagojene na eni strani najmlajšim in na drugi strani spretnim plezalcem, ki hočejo težke izzive. Za obisk ni potrebna predpriprava, fizična pripravljenost ali gibalne spretnosti. Za varnost in navodila so na voljo izkušeni inštruktorji, ki vam bodo z veseljem pomagali. Za najdrznejše je v parku pripravljeni orjaški spust, kjer skoraj 1 km letite po zraku! (potrebno je doplačilo) Ob 9:00 se zberemo na glavni avtobusni postaji v Zagorju in odrinemo proti središču Slovenije. Na poti bomo sproti pobrali udeležence na naslednjih lokacijah: Kisovec, Izlake – bencinska črpalka in Mlinše. Zjutraj se najejte ali prinesite malico in vodo, da bodo roke in noge dovolj močne za premagovanje izzivov. Proti Zagorju se vračamo ob 14:30. Prijavite se lahko do 25. 4. na:

Spletna povezava: https://goo.gl/forms/pyTiB0oRSO0G0NQ73

E-mail: info@dpm-zagorje.si

Tel.: 041-699-412 (Luka)

Cena: 15€/osebo

Doplačilo za orjaški spust: 5€/spust

PONEDELJEK, 30.4.

18:00   ČAROVNIŠKA PREDSTAVA S ČARODEJEM TONIJEM

Na kresovanju v Kisovcu bo zelo toplo in zabavno, saj nas bo obiskal Čarodej Toni! Najmlajše in tudi starejše bo navdušil z izjemno predstavo, ki vas bo osupnila in do srca nasmejala. Ogled predstave je brezplačen!

 

Počitniški program smo na Društvu prijateljev Mladine pripravili v sodelovanju z Občino Zagorje, Klubom zasavskih študentov ŠKLAB in Pustolovskim parkom GEOSS. Društvo si pridržuje pravico do sprememb v programu iz objektivnih razlogov. O morebitnih spremembah programa bomo obveščali na naši spletni strani www.dpm-zagorje.si in Facebook-u. Za vsa vprašanja smo na voljo na 041-699-412 in info@dpm-zagorje.si