05 januar 2017

dsc_0583Kako ste? Če ste v novo leto zakorakali z dobro mero optimizma, občutka sreče in zdravi, potem je to zelo dobro. Mi vam želimo, da bi se celo leto veliko smejali, se imeli lepo, imeli radi tiste, ki so vam najbližji in kar je najpomembneje, uživali in užili prav vsak dan v letu, ki je pred nami.

V mesecu decembru so po šolah in v vrtcu so tekle priprave na šolske predstave, otroci so pridno izdelovali okraske in voščilnice, doma ste hiteli postavljati smrekice, otroci pisati pisma dobrim možem, mame so pekle piškote, v avtu pa smo se jezili nad prometno gnečo…. Ne, decembra res nismo počivali. Naš dedek Mraz je s svojim spremstvom v decembru opravil obiske po vseh zagorskih šolah in enotah Vrtca Zagorje, obiskal varovance VDC Zagorje in otroke po krajevnih skupnostih ter na prireditvah. Otroke je razveseljeval s pravljicami, muziko, bonboni in darili.

Na društvu smo decembra  v sodelovanju z ZPM Moste Polje,  7 otrok peljali na brezplačne počitnice v Kranjsko Goro.

Preko projekta Trije zimski botri pa obdarili prek 40 otrok iz naše občine.

Ob popoldnevih in dopoldnevih smo se družili in skupaj ustvarjali, 30.12., pa smo mesec, ki so ga zaznamovale številne prireditve in dogodki, zaključili z otroškim silvestrovanjem v Delavskem domu.dsc_0742